Terapi til børn og unge

Jeg har særligt speciale i at arbejde med børn og unge med f.eks. angst, depression, stress, OCD og endda PTSD.

Jeg har i gruppeforløb haft mere end 800 børn igennem behandling siden 2014, og har også haft i individuelt forløb. Et mindre forskningsstudie lavet tilbage i 2016 viste at 80-90% af de børn der kom i terapi hos mig kom fuldstændig ud af deres problemer.

Børn kan ligesom voksne lære at reducere deres bekymringer og grublerier og dermed komme ud af angst, depression og stress. Ofte er det endda nemmere for børn at lære nye metoder.

Fordelen ved megakognitiv terapi for børn – ikke mindst i gruppe – er, at man ikke behøver fortælle en masse om éns fortid, forældre, eller om de problemer man har og i det hele taget dele en masse ubehagelige information. I metakognitiv terapi har vi fokus på at lære at mestre tankerne, følelserne og livet med bedre strategier uden at grave i fortiden eller nutiden, fordi nyere forskning viser, at den metode ikke er den bedste til at løse psykologiske problemstillinger.

Det er dog vigtigt at barnet et motiveret for behandling for at få det bedste resultat ud af et forløb.

KONTAKT MIG
KONTAKT MIG
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke tid til en samtale, så kontakt mig
KONTAKT MIG