OM MIG

Jeg af de første 5 danskere uddannet i metakognitiv terapi, erfaren terapeut med over 5000 klienter,
habil foredragsholder, underviser og forfatter til “Stress dig sund”.

Den 1. juni 2019 fusionerede jeg med Sisse Find Nielsen og driver nu til daglig Heypeople (www.heypeople.dk).

Om mig

Jeg er uddannet Cand. Psych. (psykolog) fra hhv. Open University i Milton Keynes og Københavns Universitet. Efterfølgende har jeg opnået autorisation.

Jeg har efteruddannelse i både kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi. Jeg har samlet 3 års specialiseret uddannelse i metakognitiv terapi fra MCT Institute i Manchester og Oxford, og har opnået Level 2 (Advanced level), hvilket der kun er få danskere der indtil videre har opnået.

Jeg har haft mere end 5.000 klienter igennem både individuel terapi og gruppeforløb siden 2013. Du får således en særdeles erfaren metakognitiv terapeut.

Jeg har delvist specialiseret mig i behandling af børn og unge.

Det obligatoriske praleri

I foråret 2013 var jeg med til, at starte Danmarks første transdiagnostiske grupper i psykologklinikken Cektos – både for børn, unge og voksne. Jeg arbejder ud fra en behandlingsmanual som er udviklet i samarbejde med Adrian Wells, der har udviklet metakognitiv terapi.

Jeg har deltaget i forskning af transdiagnostisk behandling i grupper, som viser at 80% af alle deltagere bliver fri af deres psykiske lidelse efter endt behandling. Samme resultater viser sig i individuel terapi.

Derudover er jeg flerårigt bestyrelsesmedlem af Angstforeningen (www.angstforeningen.dk)

Jævnligt optræder jeg som ekspert i medierne, både dagspressen, radio og TV.

Presse

Jeg har deltaget i flere TV-programmer og nyhedsindslag som ekspert, hvilket du kan læse mere om under Presse

Privat er jeg gift og har 3 børn. Jeg er selvstændig psykolog.

Kontakt mig gerne på mail carsten@heypeople.dk eller telefon 30 63 34 35

KONTAKT MIG
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke tid til en samtale, så kontakt mig
KONTAKT MIG
Jeg er 1. juni 2019 fusioneret med Psykolog Sisse Find Nielsen. Sisse og jeg er Danmarks første og mest erfarne metakognitive psykologer – og har haft hundredevis af personer i metakognitiv gruppeterapi og individuel terapi under personlig supervision af Adrian Wells (Ophavsmanden til Metakognitiv Terapi). Både Sisse og jeg har forsket i effekten af metakognitiv gruppeterapi og er medforfattere på 2 forskningsartikler om behandlingsmetoden.
Besøg Sisses website

Afbudsregler

Ved udeblivelse eller afbud senere end dagen før kl. 12.00 opkræves det fulde honorar. Afbud skal ske på telefon: 30 63 34 35, på sms eller på mail: carsten.juul@metafied.dk