Individuel Terapi

Jeg tilbyder 1-1 samtaler med fokus på at fjerne psykisk lidelse. Så hvis du har en eller flere af de følgende lidelser,

  • Angst
  • Stress
  • PTSD
  • Depression
  • OCD
  • Eller andre psykiske problemstillinger

Så er jeg dig én af Danmarks mest erfarne metakognitive psykologer, og har hjulpet flere tusind mennesker ud af denne slags problemer.

Selvom metakognitiv terapi er en terapi der er rettet mod nye og bedre mentale strategier, så er det stadig med fuldstændig fokus på dig, og dine problemer. Jeg er altid interesseret i dig, og dine udfordringer og møder dig med forståelse og empati.

Fokus i terapien er på at give dig nye og mere effektive strategier til at håndtere problemer negative tanker og følelser – og dermed komme ud af psykiske problemer og få livskvaliteten tilbage.

Der tages konsekvent udgangspunkt i en behandling der er tilrettelagt ud fra forskning, da det giver DIG mest sikkerhed for effektiv behandling. Det vil sige, at jeg arbejder ud fra konkrete evidensbaserede manualer for behandling af hver specifik problemstilling, men altid tilpasset i form og tempo til dig som person.

Vi sørger altid for, at sikre at forløb afsluttes med en plan for, hvordan fremtiden håndteres, sådan at du er rustet til livet.

Afbudsregler

Ved udeblivelse eller afbud senere end dagen før kl. 12.00 opkræves det fulde honorar. Afbud skal ske på telefon: 30 63 34 35, på sms eller på mail: carsten@heypeople.dk

KONTAKT MIG
KONTAKT MIG
Hvis du har spørgsmål eller gerne vil booke tid til en samtale, så kontakt mig
KONTAKT MIG